Зайче Анабел

+ -
59,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Ръчно изработено зайче в жълт цвят. Високо около 28 см.

Има възможност за персонализация

Персонализация с име в сърце/ овал/ правоъгълник - 6лв

Персонализация с буквичка в сърце/овал/правоъгълник- 4лв
 
Персонализация с бебешка визитка в овал - 8 лв
 
Важно! Ако искате вашата играча да бъде персонализирана, от двете падащи менюта под снимка така на играчката, моля изберете желаната опция от вас! При финализиране на поръчката в полето за “Коментар” ръчно въведете името или буквичката според опцията, която сте избрали за персонализация! За бебешка визитка оставете данни за Име, кг, дата и час на раждане! Ако не искате персонализация от първото падащо меню отбележете “Не”.
Поддръжка и пране: Ръчно пране или Пране в пералня до 30градуса на програма за деликатни тъкани! Без центрофуга, сушене в хоризонтално положение! Сушенето в Сушилня не се препоръчва!
Състав на играчката: 
Състав на преждата: 100% микрополиестер 
Очи, нос -  100% пластмаса, обезопасено с винт от вътрешната страна.
Пълнеж:Силиконов пух/вата, изработена от кухи силиконизирани полиестерни влакна. Екологично чиста и антиалергична материя с доказан безвреден ефект.Има сертификат за качество STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Преждите и пълнежът, от които изработваме нашите играчки имат сертификата по стандарт ОЕКО-ТЕХ 100.
 
ОЕКО-ТЕХ СТАНДАРТ 100 е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни суровини, продукти, полупродукти и производни във всички нива на производство и преработка. Създаден е през 1992г. от германския институт Хоенщайн и австрийския институт за изследване в областта на текстила. Целта на системата е да гарантира, че предлаганите от производителя продукти не съдържат вредни за човешкото здраве вещества като алергени, формалдехиди, пестициди, хлорофеноли, неодобрени азобагрила или тежки метали. Той се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека.
Важно! Този продук съдържа малки елементи! Не го преда оставяйте на деца 0-3 години без родителски контрол!