Драконче за сън

+ -
45,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Драконче-любимо приятелче за сън. Сърчицето което си има е символ на грижа и любов. Изработено с мисъл за най-малките, леко и в идеален размер за най-малките ръчички. Пазител на сънища! Височина 30см.

Има възмож

Поддръжка и пране: Ръчно пране или Пране в пералня до 30градуса на програма за деликатни тъкани! Без центрофуга, сушене в хоризонтално положение! Сушенето в Сушилня не се препоръчва!
Състав на играчката: 
Състав на преждата: 100% микрополиестер 
Без пластмасови елементи.
Пълнеж:Силиконов пух/вата, изработена от кухи силиконизирани полиестерни влакна. Екологично чиста и антиалергична материя с доказан безвреден ефект.Има сертификат за качество STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Преждите и пълнежа, от които изработваме нашите играчки имат сертификата по стандарт ОЕКО-ТЕХ 100.
 
ОЕКО-ТЕХ СТАНДАРТ 100 е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни суровини, продукти, полупродукти и производни във всички нива на производство и преработка. Създаден е през 1992г. от германския институт Хоенщайн и австрийския институт за изследване в областта на текстила. Целта на системата е да гарантира, че предлаганите от производителя продукти не съдържат вредни за човешкото здраве вещества като алергени, формалдехиди, пестициди, хлорофеноли, неодобрени азобагрила или тежки метали. Той се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека.