Слонче Томи

+ -
50,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Слончето Томи е принц на своето кралство! Има си корона, която не се сваля! Висок е около 32см

 
Поддръжка и пране: Ръчно пране или Пране в пералня до 30градуса на програма за деликатни тъкани! Без центрофуга, сушене в хоризонтално положение! Сушенето в Сушилня не се препоръчва!
Състав на играчката: 
Състав на преждата: 100% микрополиестер 
Очи:100% пластмаса, обезопасено с винт от вътрешната страна
Корона:100%памучна прежда
Пълнеж:Силиконов пух/вата, изработена от кухи силиконизирани полиестерни влакна. Екологично чиста и антиалергична материя с доказан безвреден ефект.Има сертификат за качество STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Преждите и пълнежът, от които изработваме нашите играчки имат сертификата по стандарт ОЕКО-ТЕХ 100.
 
ОЕКО-ТЕХ СТАНДАРТ 100 е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни суровини, продукти, полупродукти и производни във всички нива на производство и преработка. Създаден е през 1992г. от германския институт Хоенщайн и австрийския институт за изследване в областта на текстила. Целта на системата е да гарантира, че предлаганите от производителя продукти не съдържат вредни за човешкото здраве вещества като алергени, формалдехиди, пестициди, хлорофеноли, неодобрени азобагрила или тежки метали. Той се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека.
Важно! Този продук съдържа малки елементи! Не го предоставяйте на деца 0-3 години без родителски контрол!